Selstadvinduet

Koronaviruset - permittering

Vi opplever stans i ordretilgang, og har problemer med å motta essensielle varer til produksjonen

 

Vi merker godt at det er unntakstilstand i landet.

 

Folk vegrer seg mot å handle, som igjen fører til stans i ordretilgangen til produsenter. Vi har sett oss nødt til å varsle våre ansatte om permittering fra og med uke 14.

 

Endringer skjer svært hurtig. Vi håper endringene snur til det positive, slik at vi kan kjøre for fullt i produksjonen så snart som mulig.

 

Tord Selstad, daglig leder, er bekymret for dagens situasjon.

 

Daglig leder vil være tilgjengelig på e-post i perioden vi permitterer ansatte. Dette slik at vi kan opprettholde kontakten med leverandører og kunder, og mulig starte opp produksjonen på nytt tidligere. 

 

Håp for framtiden

Vi ønsker inderlig at folk som bygger nytt/restaurerer/rehabilliterer ser nytten av å ha en vindusprodusent i nærområdet. Vi forsøker å være synlig, og informere om fabrikkutsalg/direktesalg. Har du et prosjekt på gang:  Ta kontakt!

 

Meløy kommune bønnfaller om nasjonal krisehjelp til solcellebedriften i Glomfjord. Flott! Enda bedre hadde det vært om kommunen kunne støtte de små lokale bedriftene. Handlet lokalt, og slik hjulpet  til med å holde hjulene i gang. Kanskje unntakstilstnaden gjør det slik at ansvarlige "våkner", og tar grep for å støtte lokalt!

 

Vi er optimistiske da vi har et unikt kvalitetsprodukt

Et vindu er ikke bare et vindu. Lik en bil ikke bare en bil. Det er forskjell!

Vi kjører på med det beste som fins av material. Kjerneved av Sibirsk Lerk. Det er mange der ute som vet at materialkunnskap er viktig for holdbarhet og kvalitet.

 

Fornøyde kunder er den beste reklame. Del gjerne din anmeldelse av Selstadvinduet på vår Google side, slik at vi kan nå flere nye kunder :-)

 

Sakrisøy - Olstind
Fotograf: Alex Conu/Anitas sjømat

Rorbu på Sakrisøy - Olstind. Foto: Alex Conu/Anitas Sjømat

 

 Ta vare på hverandre - følg regjeringens råd - bedre tider kommer!