Selstadvinduet

Referanseuttalelser

"Har hatt gleden av samarbeide med Selstad i mange år. Grunnen til at vi velger Selstad vinduer og dører er at de har god kvaliet, presise leveranser og har den evnen til å skape innovative løsninger sammen med kunden. Vi har restaurert gamle rorbuer og bygg opp gjennom tidene - har bygget nytt i bredden - og fått veldig god hjelp i prosessene. Den nye Anitas Seafood Bar er nettopp ferdig bygget, og vi har fått svært gode tilbakemeldinger fra våre kunder når det gjelder bygg og utforming. Vi kan gi våre beste anbefalinger"
Anita Gylseth, Sakrisøy 14.07.2018

"Selstadvinduet AS er en unik samarbeidspartner, som har en fantastisk evne til å sette seg inn i vår leveringssituasjon. Dette er med på å gi oss ett forsprang når vi skal levere. Service, kompetanse og leveringsevne er i en klasse for seg"
Robin Danielsen, Ranahytta

"Hos Selstadvinduet AS fikk jeg velge design, millimetermål, glasstykkelse og vindushasper, noe ingen andre produsenter klarte å få til. Raskt og enkelt, stilfullt og hyggelig. Anbefales på det varmeste"
Lena Ingilæ Landsem, Tromsø

"Trygt å ha en faglig sterk leverandør som Selstadvinduet"
Jan Møller Hansen, Steigen Contracting AS

"Svært fornøyde med de lokalproduserte vinduene, og ikke minst er vi meget godt fornøyde med anbefalingene vi fikk om å velge aktive glass. Dette gjør at utvendig vask på hele huset tar bare 5 minutter”
Mona og Stig Einar Mork, Halsa

"Jeg har kjøpt vinduer og altandører til både hus og fritidshus hos Selstadvinduet AS. Kvaliteten er solid, og jeg legger vekt på at det er brukt oljemaling. Upåklagelig service og presise leveranser. Selstadvinduet AS kan vinduer
"
Petter Aglen, hobbysnekker i Bodø og Misvær

"Ved restaurering av gammel nordlandslåna  i Lofoten valgte vi Selstadvinduet som leverandør av vinduer. Valget ble dem ut fra faglige råd, god oppfølging, kvaliteten på varen og utmerket service"
Gry Berit Alveness, Ørnes

"Vi er svært fornøyde med vinduene vi kjøpte hos Selstadvinduet AS. Vi hadde med bilde av huset da det var nytt for 90 år siden. Vinduene vi fikk var identiske med de gamle men med dagens kvalitet og moderne utforming, selvfølgelig laget på millimetermål og levert på avtalt tidspunkt. Huset ble så fint!"
Anne Brit og Bjørn Sleipnes, Ørnes